Ene buske ved Hovs Haller i Sverige
Her plukker vi enebær til kryddersnapsen ved Hovs Haller på Bjärehalvön i Sverige

Har du brug for en kryddersnaps til maden? Så vælg din favorit opskrift her og tast 'GO' Velbekomme                                                                                                                                                                                


BMW-SNAPSELAUG byder jer velkommen til vores lille Laug af nogle nørder af hjemmelavet bjesk, kryddersnaps, bitter og rompot. Vi er lige begyndt med hjemmesiden, så derfor er der endnu ikke ret mange opskrifter. Men de kommer.

Lidt om hvem vi er: Bjarne tager sig af fælles indkøb af krydderurter og materiale til etiketter. Madsen tager sig af logo, etikette design og video mand. Walter er webmaster og redaktør.

Vi laver alle sammen forskellige opskrifter og lægger dem ud på de respektive sider: Bjarne, Madsen og Walter. Den fælles side er tænkt til at komme med forslag, bemærkninger og ideer fra læser af hjemmesiden. Intern siden er kun for BMW-SNAPSELAUG's medlemmer, da det kræver Brugernavn og Password.

Antispam: I vores BMW-SNAPSELAUG har hver person fået en e-mail, da vi ønsker en høj beskyttelse af vores e-mail boks mod de personer, der sender uopfordret reklame og spam ud på Internettet, bedes nedenfor Links benyttet. Desuden er SPAMfighter også installeret, så alle spam e-mail og reklame e-mail slettes og bliver delt på verdensplan som SPAM e-mail. Alle uopfordret e-mails med "no-reply" slettes i SPAMfighter. Find en gratis version af SPAMfighter.

Benyt derfor kun disse nye e-mail adresse:Ved et klik på disse e-mail adresser indsættes en tekst i subject, så kan vi se, at du kommer direkte fra vores websted.

Benyt gerne vores Gæstebog, så vender vi tilbage med svar i gæstebogen.  

one.com
Tilmeld dig one.com og tjen 50 DKK.